Få nyhedsbreve fra LEDELSESSYSTEMER.DK

Først hed det Q, så kom E, så OHS, så CSR ...

QHSE i skøn forening

Systemer | Artikel | 05-11-2012 | Af: Erik Nielsen  | 
Andre tags: Kvalitet, Miljø, OHS, CSR, Forandring

Hvem har egentlig overblikket over virksomhedens integrerede ledelsessystemer?
Den ISO 9001 certificering, der i "gamle dage" var banebrydende, er i dag blevet til en grundforudsætning i mange brancher. Platformen - ledelsessystemet - har udviklet sig og skal omfatte Q, E, HS, CSR m.v.. Det skal være parallelt med - og integreret i - virksomhedens ledelseskultur, processer og redskaber. Alt dette stiller krav til viden og kompetencer, et godt netværk, de rette leverandører og kurser m.v. Her på LEDELSESSYSTEMER.DK får du let adgang til det hele!


 Produktivitetskommissionen

Produktivitetskommissionen får mange holdninger på banen

Forandring & Forbedring | Artikel | 07-11-2012

 
Kommissionen skal give deres bud på, hvordan vækst og produktivitet kommer tilbage til Danmark. Mange virksomheder kæmper dagligt med tingene og deres brancheorganisationer med flere gør hvad de kan, for at øve indflydelse. Er der fælles fodslag eller løber de høje tanker ud i sandet ... og hvad med QEHS-indsatsen, som nærmest er ikke-eksisterende i debatten?
hvis det kribler i fingrene ...

Bliv ekspert-skribent eller del dine nyheder på Ledelsessystemer.dk

Viden & Inspiration | Artikel | 05-09-2012

 

Bidrag med viden og inspiration til det faglige specialist- og ledelsesforum på Ledelsessystemer.dk. Send dit indholdsbidrag til os, når du har vigtige nyheder, gode cases og redskaber m.v., som er interessante for en eller flere af forumets målgrupper.Ledere skal ringe til en ven, når der skal gennemføres forandringer

Ledere skal ringe til en ven, når der skal gennemføres forandringer

Forandring & Forbedring | Case | 06-09-2012

 
Intet står stille! Derfor er løbende forandringer nødvendige, hvis en virksomheds markedsposition, kultur eller processer ikke skal ende i 'big bang'-omvæltninger.
Annonce
Vidensfolk.dk gør det let at finde rådgivere og andre videnservice leverandører ...


 Kvalitetsledelsesprincipper

Kvalitetsstyringens 8 ledelsesprincipper

Kvalitet & Excellence | Værktøj | 31-10-2012

 

Hvordan hænger ISO 9001 sammen med de 8 ledelsesprincipper, som ligger til grund for standarden? Læs denne forklarende udgave af ledelsesprincipperne på dansk. Den indeholder henvisninger til de 8 princippers relevante paragraffer i ISO 9001.


Annonce
Netværk i øjenhøjde - LEDELSESSYSTEMER.DK
Annonce
Annonce - Manator Aps


 

Læs online > 

eMagasinet Ledelsessystemer
er et nyhedsbrev, der samler nyheder og inspiration om alle typer ledelsessystemer.
Du får bl.a. praktisk anvendelig viden om redskaber og metoder, ligesom det også handler om ledelse, forandringer og andre beslægtede emner.

Få nyhedsbreve >

Se flere eMagasiner >

Del dine nyheder, artikler, cases og redskaber med Ledelsessystemer.dk's øvrige brugere >

Kontakt redaktionen >Send gerne nyhedsbrevet til andre, som kan have gavn af viden og inspiration fra Ledelsessystemer.dk

Nyhedsbrevet udgives til abonnenter i Manator Aps’ nyhedstjenester (dvs. abonnenter hos Ledelsessystemer.dk, Vidensfolk.dk og Manator Aps), samt til personer som Manator Aps har haft kontakt til vedr. salg, leverance eller samarbejde omkring vore ydelser.
Hvis du ikke ønsker at være på mailinglisten kan du afmelde dig via linket
her.