LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER
hvis det kribler i fingrene ...

Del dine nyheder, artikler og cases med læserne på Ledelsessystemer.dk

Viden & Inspiration | Artikel | 05-09-2012

Af: Erik Nielsen  |  Andre tags: Om ledelsessystemer.dk

Bidrag med viden og inspiration til vort faglige specialist- og lederforum, når du har nyheder, inspirerende artikler, gode cases og redskaber om Q, E, HS, CSR, lean, ledelse og andre emner, der passer på forummets målgrupper.


Dit budskab ...
 - udgives i sektionen Viden & Inspiration på LEDELSESSYSTEMER.DK, og
 - udbredes via vort nyhedsbrev/eMagasin samt via vore Linkedin-grupper, hvor vi også opretter artiklen som Linkedin-diskussion, hvis redaktionen finder den særligt interessant.

Indholdsbidraget kan skrives af dig og/eller af vores redaktion og skal have redaktionel og informativ karakter. Hvis din virksomhed har en profil her på LEDELSESSYSTEMER.DK vil artiklen linke til den og omvendt.

Det koster ikke noget at bringe en artikel, når den leveres af dig og vi blot skal lave vores almindelige redaktionelle gennemgang inden udgivelsen.

Det koster lidt, hvis du på forhånd aftaler med vores redaktion, at vi skal lave interview, hjælpe med skrivearbejdet mv.. Desuden kan artikler tilknyttes et Whitepaper om cases, produktbeskrivelser mv., ligesom det også er muligt at annoncere på sitet og i vore nyhedsbreve. Læs mere om at opnå målrettet synlighed under annoncering.

Herunder kan du læse om, hvordan du kan ...
 - sende os et tip om noget vi burde skrive om,
 - indsende dit eget indholdsbidrag,
 - blive fast ekspert-skribent på Ledelsessystemer.dk.

Desuden kan du læse om krav og betingelser for indholdsbidrag.Tip os om noget interessant
Hvis du kender til et emne, der burde fortælles om på LEDELSESSYSTEMER.DK, men du ikke selv kan eller vil skrive en artikel om det, så tip vores redaktion ved at maile til  redaktionen@ledelsessystemer.dk. Husk at vedhæfte relevant dokumentation i mailen eller indsætte et hyperlink til information på internettet, så vi kan læse mere om dit tip. Redaktionen vurderer om, og hvornår, dit tip kan bruges, samt kontakter dig om nødvendigt. På forhånd tak!

Send dit eget indholdsbidrag til sektionen Viden & Inspirationen i en mail til os!
Din mail skal vedhæftes vort redaktionelle arbejdsdokument som sikrer, at vi får alle nødvendige oplysninger af dig. Download arbejdsdokumentet her: Word-format. Bemærk, hvis du benytter RTF-formatet, gem da venligst fortsat som RTF eller i MS Word format.

Vedhæft indholdsbidraget inkl. evt. billede til artiklen og send mailen til  redaktionen@ledelsessystemer.dk.

Du er også velkommen til at indsende artikler m.v., som har været udgivet tidligere/andet steds, så længe det lever op til vore krav.

Hvis du er i tvivl, om dit påtænkte bidrag er relevant for Ledelsessystemer.dk's målgrupper, så start med at sende et kort resumé eller oplæg til artiklen. Vi kan hjælpe med redaktionel sparring, samt redigering og korrekturlæsning af artikler.

Når vi har gennemgået, afklaret og slutredigeret bidraget, udgives det i relevante kategorier i sektionen Viden & Inspiration, her på LEDELSESSYSTEMER.DK. Vi udbreder også budskabet via eMagasinet Ledelsessystemer, der distribueres som e-mail nyhedsbreve, samt via Linkedin og andre medier.

Hvis du vil være fast ekspert-skribent for Ledelsessystemer.dk, må du også gerne maile til redaktionen, så vi kan fortælle, hvad dette vil indebære.

Vort væsentligste krav til dit bidrag er, at det kan tjene som relevant viden eller inspiration for en eller flere af Ledelsessystemer.dk's målgrupper, herunder at det falder inden for vore tema- og kompetence kategorier.

Der må gerne være både kant og humor involveret, så længe det er i en god tone og har til formål, at befordre artiklens budskab.

Vores redaktion gennemgår alt materiale inden udgivelse og vi forbeholder os retten til at prioritere imellem hhv. afvise indholdsbidrag, hvis disse f.eks. ikke er relevante for vores målgrupper.

Hvem kan bidrage til Ledelsessystemer.dk?
Bidragsydere kan være fagfolk, chefer, ledere, konsulenter, rådgivere, undervisere, forskere, studerende og andre, med interesse for at give og få information om ledelse og systemer.

Hvis du har nyheder eller vil dele artikler om f.eks. begivenheder som messer og konferencer, nye eller ændrede krav (standarder, lovgivning m.v.), omtale af bøger, produkter, ydelser m.v., så kan du dele dine nyheder og artikler med Ledelsessystemer.dk's brugere.

Hvis du er specialist, modtager vi meget gerne dit redaktionelle indhold til Ledelsessystemer.dk. Det kan være cases om succesfulde projekter, beskrivelse af gode redskaber og metoder samt deres anvendelse - eller noget helt andet.

Målrettet synlighed
Hvis du vil fortælle om din virksomheds produkter eller ydelser i markedsførings øjemed, kan du indsende en artikel samt et mere uddybende whitepaper, som brugeren kan downloade. Se mere om whitepapers under annoncering eller på sidste side i arbejdsdokumentet.

Stillingsannoncer, whitepapers, kurser m.v. kan promoveres med bannerannoncer, der linker til en side på Ledelsessystemer.dk. Det er også muligt, at købe almindelige bannerannoncer, som f.eks. linker til din virksomheds hjemmeside.

Virksomheder, kursus- og netværksudbydere, som er optaget i vore kataloger for Leverandører, Kurser og Netværk, vil på deres profilsider få linket til deres artikel-bidrag m.v. på Ledelsessystemer.dk, ligesom der også linkes fra artiklen til virksomhedsprofilen.

Ophavsret
Forfatteren til en fremsendt artikel eller andet indholdsbidrag, overdrager ved fremsendelsen samtlige økonomiske ophavsrettigheder til indholdsbidraget til LEDELSESSYSTEMER.DK (Manator Aps). Hermed menes retten til at fremstille eksemplarer af indholdsbidraget og retten til at gøre det tilgængeligt for almenheden. Denne ret omfatter offentliggørelse på LEDELSESSYSTEMER.DK samt at det må udbredes via Linkedin og andre medier og måder, herunder steder, hvor kommentering af bidraget kan finde sted.

Forfatteren opretholder dog den intellektuelle ophavsret til indholdet, ligesom forfatteren også kan publicere sin artikel m.v. andre steder, end på LEDELSESSYSTEMER.DK.

 

Kilde: Ledelsessystemer.dk

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 20-01-2015