LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER
Kvalitetsledelsesprincipper

Kvalitetsstyringens 8 ledelsesprincipper

Kvalitet & Excellence | Værktøj | 31-10-2012

Af: Erik Nielsen  |  Andre tags: Audit, Standarder, Systemer

Hvordan hænger ISO 9001 sammen med de 8 ledelsesprincipper, som ligger til grund for standarden? Læs denne forklarende udgave af ledelsesprincipperne på dansk. Den indeholder henvisninger til de 8 princippers relevante paragraffer i ISO 9001.

Når en virksomhed skal arbejde med kvalitetsledelse jf. ISO 9001 og andre kvalitetsledelses standarder, får den mest ud af dette store arbejde, hvis ledelsen, interne auditorer og andre nøglemedarbejdere kender til ledelsesfilosofierne bag standarden.

De 8 ledelsesprincipper er en væsentlig del af grundlaget for den nuværende udformning (ISO 9001:2008). For at få det bedste udbytte af standarden, bør den læses sammen med ISO 9004 - samt sammen med denne forklarende version af de 8 ledelsesprincipper.

Det dansksprogede dokument er fjernet midlertidigt fra denne side - vi beklager. Der kommer snart en opdateret version.
Se i stedet ISO's hjemmeside, hvor
ledelsesprincipperne kan hentes.

Hold dig opdateret med LEDELSESSYSTEMER.DK

Vi følger udviklingen indenfor ledelsessystemer og opfordrer dig til at abonnere på vort nyhedsbrev, så du kan få direkte besked om relevante nyheder, artikler, cases og værktøjer.

Start gerne en debat i vores åbne Linkedin-gruppe eller i dens emne-specifikke undergrupper.

Du er også altid velkommen til at sende indholdsbidrag i form af gode cases eller idéer om relevante debatemner til vores redaktion, så vi kan hjælpe med at sprede viden om hvad der rører sig, hvad best practice er mv..

 

Kilde: Erik Nielsen, Manator Aps

 

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 23-11-2014