LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER
  LEDELSESSYSTEMER.DK's netværk, grupper og debat
Netværks- og erfagrupper samt debat om ledelse og systemer - bl.a. på Linkedin
Profiler Netværksprofil
Netværks-
udbud
Kvalitet & Excellence    Arbejdsmiljø & Sikkerhed    Miljø & Energi    Social ansvarlighed    Standarder    Måling & Metrologi    Systemer    Audit & Inspektion    Ledelse & Styring    Forandring & Forbedring    Lean & Six Sigma

Specifikke undergrupper:
Kvalitet & Excellence
Arbejdsmiljø & Sikkerhed (OHS)
Miljø & Energi
Social ansvarlighed (CSR)
Standarder, lov- og myndigh.krav
Måling & Metrologi
Systemer (IT, integrerede mv.)
Audit & Inspektion
Ledelse & Styring
Forandring & Forbedring
Lean & Six Sigma
Netværk, grupper og debat

Vær med i LEDELSESSYSTEMER.DK's fysiske netværksgrupper samt i debatten på Linkedin.

Alle, med interesse i de emner Ledelsessystemer.dk handler om, er velkomne i vores åbne Linkedin-gruppe. Det er her de generelle og overordnede faglige debatter og kommentering af vore artikler foregår.

Vi har også lukkede undergrupper på Linkedin.
De fungerer som debatfora, hvor emner debatteres mere specifikt end i hovedgruppen, fordi den faglige interesse er mere koncentreret om undergruppens tema.

Ledelsessystemer.dk's fysiske netværks-og erfagrupper har også hver deres lukkede Linkedin-gruppe. I disse grupper er relationer og fortrolighed i højsædet, idet medlemmerne ofte hjælper hinanden i dybden og bl.a. kan samarbejde om gensidig auditering, fælles træning og meget mere. Det kræver medlemskab at deltage i en netværksgruppe - læs mere herunder.

Kom med i en netværks-gruppe, der mødes om et eller flere temaer ... styres af LEDELSESSYSTEMER.DK og med forum på Linkedin >
LEDELSESSYSTEMER.DK udbyder netværks- og erfa-grupper for ledere og specialister, der arbejder med ledelse, systemer, forbedring m.v.

ERFA-grupper og virksomhedsleder-grupper udgør en dybere dimension i netværket. Medlemmerne mødes 4 til 6 gange om året, hvor tætte personlige og faglige relationer opstår og udvikles. Ind imellem møderne, kan faglige emner m.v. debatteres i en lukket Linkedin-undergruppe.

Grupperne er både tematisk og geografisk afgrænsede og styres af netværkskoordinatorer, som er fagligt kompetente indenfor den enkelte gruppes hovedtema.

Ledelsessystemer.dk's koordinatorer bidrager med viden og inspiration, samt står for alt det praktiske omkring gruppens aktiviteter samt er gruppens sekretær.

Netværkets udviklingsproces

På baggrund af de gode relationer i din gruppe, kan du og din virksomhed etablere decideret samarbejde med andre af netværkets medlemmer. Det kan handle om bench marking imellem jeres virksomheders processer m.v., at lave interne audits hos hinanden, at dele fælles udstyr eller andre former for samarbejde.

Jo dybere dine netværksrelationer bliver, des større er muligheden for at I tilsammen kan bliver innovative om nye metoder, værktøjer og samarbejdsformer.

Læs mere og tilmeld dig en netværksgruppe via linket herunder.

 
Netværksgrupper
 
Kompetencekategorier
Virksomhedens profiler

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 01-03-2019  
 
Version: 2012-01
 

LEDELSESSYSTEMER.DK er en del af Manator Aps
Virksomhedsbeskrivelse
LEDELSESSYSTEMER.DK er et fagligt specialist- og lederforum samt en nyheds- og netværks-tjeneste for QHSE-chefer og -medarbejdere, specialister, direktører og andre, som arbejder med ledelse, ledelsessystemer, forandringer, processer m.v...

Vi samler nyheder, cases og værktøjer samt skaber rammerne for netværk og debat. Alt sammen skal holde vore brugere opdaterede og give inspiration om ledelse og systemer, forbedringer m.v..

Desuden giver vi let adgang til et overblik over leverandører, kurser, netværk, events og jobs indenfor disse områder.
Kontaktoplysninger
Virksomhed: Ledelsessystemer.dk
(Manator Aps)
Adresse: Herthavej 7
Postnummer: 7000
By: Fredericia
Telefon: 75954445
CVR nr.: DK28278160
Hjemmeside: www.ledelsessystemer.dk
Kontakt (1): Erik L. Nielsen
Telefon (1): 23267755
E-mail (1): mail@ledelsessystemer.dk
Kontakt (2):  -
Telefon (2):  -
E-mail (2):  -
Virksomhedens Nyheder & Artikler
Virksomhedens Cases & Værktøjer