LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER

Bliv fundet af kunder med målrettet interesse i det, dit netværket kan ...


Markedsfør dit netværk / din virksomhed overfor den veldefinerede målgruppe af virksomhedsledere, chefer og andre nøglemedarbejdere, som beskæftiger sig med ledelse, systemer og relaterede emner.

LEDELSESSYSTEMER.DK kan virksomheder oprette specifikke profiler under sektionerne Netværk, Leverandører og Kurser. Profilerne bliver vist i alle relevante kompetence-kataloger i de enkelte sektioner.

Anmod om oprettelse af virksomhedsprofil på LEDELSESSYSTEMER.DK
Dette er en forespørgselsformular - endelig bestilling gives først, når du returnerer det specifikke oprettelsesskema som vi sender til dig, efter denne formular er indsendt.

Længere nede på denne side kan du læse om profiler, betingelser og oprettelsesforløb.

Kompetencer, som er relevante at annoncere på LEDELSESSYSTEMER.DK
Inden for hvilke kategorier og sektioner kan din virksomhed reelt levere sine ydelser/produkter? Marker alle relevante kompetence-kategorier under alle relevante sektioner, hvor kunder bør kunne finde din virksomhed. Hvad omfatter kategorierne?
(Marker flere kategorier ved at holde Ctrl-tasten nede).LEVERANDØR-
sektionen/kataloget

For leverandører af ydelser, produkter og udstyrBeskriv "Andre",
hvis markeret: KURSUS-
sektionen/kataloget

For udbydere af kurser,
træning og undervisning
Beskriv "Andre",
hvis markeret: NETVÆRKS-
sektionen/kataloget

For udbydere af ledernetværk, fagnetværk, foreninger og lign.Beskriv "Andre",
hvis markeret: Virksomhedsoplysninger
Virksomhedsnavn:
Dit navn (kontaktperson):
Telefon (direkte/mobil):
Din E-mail (kontaktperson):
Hjemmeside:
 
Andet
Jeg vil gerne vide mere om, at være ekspert-skribent for Ledelsessystemer.dk.

Min virksomhed er, eller vil blive, medlem af Vidensfolk.dk's leverandørnetværk.

Hvordan fandt du ledelsessystemer.dk?:
Ønsker du at modtage vort e-mail nyhedsbrev?:
Bemærkninger til Ledelsessystemer.dk
(valgfri)
:


Indsend


Jeg agter (men forpligter mig hermed ikke til) at oprette virksomhedsprofil(er) som markeret herover.

LEDELSESSYSTEMER.DK bedes kontakte mig med henblik på profil-oprettelsens videre forløb. Såfremt jeg efterfølgende afgiver endelig bestilling, gælder nedenstående kommercielle betingelser m.v. for min virksomheds profilannonce(r) på LEDELSESSYSTEMER.DK?

 

Profiler, betingelser og oprettelsesforløb

På LEDELSESSYSTEMER.DK skal informationerne være relevante og aktuelle i forhold til det, brugeren leder efter! Derfor har vi indrettet annoncering med profilsider på følgende måde.

Sektioner og kategorier
Opdelingen i sektioner med målrettede profiler sikrer, at brugeren kan finde udbydere af lige netop det, der søges efter. Når der f.eks. klikkes på kategorien Arbejdsmiljø & Sikkerhed i sektionen Kurser, så finder brugeren udelukkende profiler med fokus på kurser, fra virksomheder der reelt har arbejdsmiljø- og sikkerhedskurser på programmet. Ledelsessystemer.dk forbeholder sig ret til at sikre, at profiler udelukkende vises i kategorier, som matcher med annoncørens reelle kompetencer.

Hvis en virksomhed f.eks. også udbyder konsulentydelser, så kan den også oprette en Leverandørprofil - og hvis den tilmed udbyder netværks- eller erfagrupper kan den ydermere oprette en Netværksprofil.

Profiler findes via alfabetiske oversigter i alle relevante kategorier i den enkelte sektion. I oversigterne vises virksomhedens logo, navn, slogan eller nøgleord, links til alle virksomhedens profiler, samt en liste over alle de kompetence-kategorier (i den pågældende sektion), som profilen optræder i - sådan her:

  Din virksomheds / netværkets Navn
Din virksomheds / netværkets BLIKFANG: slogan / nøgleord i en til to linjer (maks. 150 tegn).
Profiler Muligheder: Netværksprofil   Leverandørprofil   Kursusprofil
Netværks-udbud Muligheder:    Kvalitet & Excellence    Arbejdsmiljø & Sikkerhed    Miljø & Energi    Social ansvarlighed    Standarder    Måling & Metrologi    Systemer (IT, IMS mv.)    Audit & Inspektion    Ledelse & Styring    Forandring & Forbedring    Lean & Six Sigma

Brugeren kan dermed hurtigt finde frem til virksomheder, der umiddelbart matcher det der søges efter, og kan klikke sig ind på din virksomheds profil, når den er relevant.

Virksomhedsprofiler
Teksten i den enkelte profils ydelses- eller produktbeskrivelse formuleres og opsættes af annoncøren selv. Beskrivelsen kan indeholde hyperlinks til permanente sider, PDF-dokumenter, video m.v., som ligger på virksomhedens egen hjemmeside eller f.eks. Youtube. Vi kontrollerer jævnligt, at hyperlinks virker og meddeler det, hvis der findes fejl.

Alle virksomhedens profilsider vil indeholde de samme informationer om:
 - virksomhedens navn,
 - logo (gif, jpg el. png, maks. 120x120 pixel, kan laves af os ud fra dit grundmateriale),
 - en kortfattet, generel virksomhedsbeskrivelse,
 - kontaktoplysninger,
 - links til alle virksomhedens profiler på ledelsessystemer.dk,
 - en liste over alle de kompetence-kategorier som profilen optræder i, samt
 - links til alle nyheder, artikler, cases og værktøjer, som virksomheden har bidraget med under sektionen Viden & Inspiration. Bemærk; sådanne indholdsbidrag vil styrke annoncørens synlighed og generelle profil, idet der også linkes fra artiklerne til profilen.

Se, hvad en netværksprofil indeholder.

Pris og betingelser
Der kan oprettes profiler under sektionerne Netværk, Leverandører og Kurser til følgende priser:
 - Første profil: 2.400 kr. pr. år.
 - Efterfølgende profiler: 1.200 kr. pr. profil pr. år.
 - Der tillægges moms, 25%.

Bemærk:
 - Virksomheder med en eller flere profiler får 25% rabat på bannerannoncer i LEDELSESSYSTEMER.DK's nyhedsmails og her på portalen.
 - Medlemmer af Vidensfolk.dk's leverandørnetværk, f.eks. rådgivere, der både har en profil hos Ledelsessystemer.dk og er medlem af Vidensfolk.dk's leverandørnetværk, gives 50% samlet rabat på Ledelsessystemer.dk's listepriser.

Profilannoncer betales forud for et år af gangen.
Hvis betalingsfristen overskrides, vil profilen blive deaktiveret og ved udeblivende betaling, helt fjernet fra portalen.
Vi refunderer ikke betalingen, heller ikke hvis annoncøren beder om at dennes profil(er) fjernes fra portalen.
Fortsættelse af profilannoncer skal bekræftes af annoncerende virksomhed inden indgangen til en ny periode. Bekræftes annoncen, fortsætter den i umiddelbar forlængelse af forudgående periode.

Sådan oprettes din virksomheds profiler hos LEDELSESSYSTEMER.DK
Udfyld og send formularen øverst på denne side. Så sender vi en e-mail til dig med et skema, du skal udfylde med de oplysninger der skal bruges i din virksomheds profil(er). Når du returnerer skemaet til os, fungerer det også som den endelige bestilling af din virksomheds profilannonce(r).

Vi lægger din virksomheds profil(er) på portalen og beder dig godkende indholdet indenfor en uge. Når du har meddelt os din godkendelse, modtager du en e-mail med en faktura på den bestilte annoncering.

Efterfølgende opdateringer
Har du efter oprettelsen ændringer til profilens tekst, logo, kontaktoplysninger m.v., skal du blot opdatere skemaet (som du derfor bør gemme eller bede om at få gensendt). Det opdaterede skema sendes til os i en e-mail, så vi kan gennemføre opdateringen. Mindre opdateringer kan dog klares over telefonen eller med en simpel e-mail til os. Der er 6 opdateringer pr. år med i prisen.

 
 

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 15-01-2015