LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER
  LyderJohnsen A/S
Sammen kan vi flytte bjerge - Excecutive Search, Rekruttering, Outplacement og Udvikling
Profiler Leverandørprofil   
Leverandør
kompetencer
Rekruttering    Ledelse & Styring    Forandring & Forbedring   
Kompetencer, ydelser og produkter


Executive search
Når vi siger samarbejde, mener vi samarbejde. Vi tror på, at vi sammen vil være i stand til at skabe en bedre proces end hvis vi hver især stod alene med opgaven. På den måde kan vi alle udnytte de stærke kompetencer vi har, til at opnå et optimalt resultat af vores fælles indsats.
 
Rekruttering
For os er det vigtigt at understrege, at vi er lige så meget en sparringspartner for kandidaterne som vi er for vores kunder. Det er vores opfattelse, at hvis jobbet er det helt rigtige for kandidaten, så er kandidaten i de fleste tilfælde også den rigtige til jobbet. Derfor har alle parter i rekrutterings processen en fælles interesse, nemlig at matche den helt rigtige medarbejder til den rigtige stilling.
 
Outplacement - Godt afsluttet, godt videre
Vi tilbyder at gennemføre outplacementforløb skræddersyet til den enkelte kundes og medarbejders behov. Det kan være for en enkelt afskediget person eller i form af outplacementprogrammer ved flere samtidige afskedigelser. I outplacementforløbet anvender vi vores unikke viden om det danske jobmarked kombineret med en stor erfaring fra løsning af outplacementopgaver på alle niveauer.
 
Udvikling - De rigtige forudsætninger giver de bedste resultater
Udvikling for os handler om at tilrettelægge rammer og betingelser sådan at enkeltpersoner eller grupper i din organisation yder deres optimale.Vores udviklingsforløb tager altid udgangspunkt i den aktuelle person eller det team der skal optimeres. Det er derfor unikke, tilpassede løsninger vi taler om og ikke standardprodukter. Nogle nøgleord omkring vores ydelser er: assesement, personvurdering, coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Før et forløb starter, sikrer vi altid at der er en fælles forståelse for hvad vi ønsker at opnå, samt hvordan vi ønsker at komme dertil.

 
Produktbeskrivelser mv.
 
Kompetencekategorier
Specifikke kompetencer
Virksomhedens profiler

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 15-08-2013  
 
Version: 2012-01
 

Virksomhedsbeskrivelse
LyderJohnsen A/S arbejder med Executive Search, rekruttering og Outplacement af topledere, chefer og specialister inden for alle brancher. Vi arbejder desuden under fællesbenævnelsen udvikling med coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Vores kundeportefølje omfatter et bredt udsnit af danske virksomheder og organisationer både inden for den private og offentlige sektor.

Samarbejdet tager altid udgangspunkt i respekt for kundens kompetencer og forståelse for egen organisation. Dette, kombineret med vores grundige analyse af virksomheden og den konkrete stilling samt vores evne til at se tingene med andre øjne, gør, at vi sammen vil opnå resultater, der er stærkere og bedre, end hvis vi hver især stod alene. Heraf også vores motto: Sammen kan vi flytte bjerge. 
Kontaktoplysninger
Virksomhed: LyderJohnsen A/S
Adresse: Ved Storkereden 1
Postnummer: 7000
By: Fredericia
Telefon: +45 29999043
CVR nr.: DK34578303
Hjemmeside: www.lyderjohnsen.dk
Kontakt (1): Odd L. Johnsen
Telefon (1): +45 29999043
E-mail (1): odd@lyderjohnsen.dk
Kontakt (2): -
Telefon (2): -
E-mail (2): -